WEDSTRIJDVERSLAGEN

Beste Sporting Krommenieër,

Wij zouden natuurlijk het allerliefst bij elka team komen kijken, maar dat gaat niet. Maar omdat we wel nieuwsgierig zijn naar alle prestaties van de teams vinden we het leuk om wedstrijdverslagen te lezen. Daarbij is het natuurlijk ook superleuk voor je opa, oma, oom ,tante buurvrouw, buurman, vrienden etc. om een verslag te lezen over jullie prestaties.

Op deze pagina zijn alle wedstrijdverslagen verzameld. Het uploaden van de wedstrijdverslagen gebeurt hieronder. Om een verslag te uploaden is een wachtwoord nodig. Dit wachtwoord is op te vragen bij communicatie@sportingkrommenie.nl. Als je dit wachtwoord eenmaal hebt, kun je het steeds weer gebruiken. Het wachtwoord is bedoeld om enig zicht te houden op wie de verslagen plaatst.

Mocht u suggesties of tips hebben om deze pagina verder te verbeteren, dan horen wij dat natuurlijk graag!

Hopelijk beleeft u veel plezier aan de wedstrijdverslagen!

Please log in to submit content!