Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Sporting Krommenie zonder dat het u een cent extra kost! 

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Sporting Krommenie ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel.

Wilt u Sporting Krommenie ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina (Klik op deze link of klik op het opgehaalde bedrag op de homepage of kijk onderaan deze pagina) van onze club. Voor u een kleine moeite, voor Sporting Krommenie directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Er zijn clubs die hier meer dan €10.000,- mee per seizoen ophalen. Vertel dit daarom door aan andere mensen die Sporting Krommenie een warm hart toedragen. Dat geldt dus ook voor mensen die niet lid zijn van de club.

Het kost u niets extra!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van uw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van! 

Waarom SponsorKliks? 

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Hopelijk ondersteunt u dit initiatief!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Sporting Krommenie