INFORMATIE VOOR BEZOEKERS

Welkom op ons sportcomplex

Voetbalvereniging Sporting Krommenie,
Marslaan 10 – 10a
1562 WB  Krommenie

telnr: 075 6281572
mail: info@sportingkrommenie.nl

PARKEREN

Naast het sportpark zijn (voldoende) parkeerplekken aanwezig. Parkeren is gratis. Om omwonende niet te belasten graag niet in de woonwijk parkeren. Als u even terug rijdt is er ook nog voldoende parkeerplek.

Melden bij aankomst

Bij het wedstrijdsecretariaat kunt u zich melden, u vindt deze iets voorbij de kantine naar rechts naar binnen en dan aan u linkerzijde. Het wedstrijdsecretariaat verwijst u naar uw kleedkamer en overhandigt u de sleutel van de kleedkamer. Kleedkamers bevinden zich in de gang daarna. In sommige gevallen kunt u alleen voor het omkleden gebruik maken van de kleedkamer, de spullen moeten dan in de lockers geplaatst worden, ook hiervan ontvangt u een sleutel.

We hebben vier velden: veld 1 t/m 4 welke voor de jeugdteams (halve velden) nog zijn onderverdeeld in een A en B deel en voor de pupillen in kwartvelden te weten A, B, C en D. 

Schema veldoverzicht

EHBO EN AED

Voor de EHBO kunt u terecht bij het wedstrijdsecretariaat. Op ons sportcomplex bevindt zich een AED deze bevind zich bij de hoofdingang naar het wedstrijdsecretariaat aan de linkerzijde.

ONZE REGELS

  • Om de lijnrechters de ruimte te geven en om het spel voor iedereen zo veilig mogelijk te maken verzoeken wij de toeschouwers tijdens de wedstrijd altijd achter de hekken plaats te nemen. Alleen coaches mogen zich langs het veld opstellen. Scheidsrechters beginnen pas met de wedstrijd nadat aan deze regel gehoor is gegeven. Bij het grasveld neemt men voldoende afstand van de lijn.
  • Warmlopen is toegestaan op de groenstrook tussen veld 1 en 2 en veld 1 en 4. Mocht er een veld vrij zijn informeer dan altijd even of men daar kan inspelen.
  • Bij jeugdwedstrijden staan er in de rust twee kannen limonade voor beide teams op de barbij nhet wedstrijdsecretariaat. Mocht dat onverhoopt worden vergeten dan kunt u dit vragen.
  • Nobody’s perfect, zowel voetballers als scheidsrechter en/of grensrechters maken fouten. Respecteer altijd arbitrale beslissingen, denk voordat u iets zegt dat u daar ook had kunnen staan. Ouders, teamleiders en coaches wordt verzocht een voorbeeld hierin te geven voor de jeugd. Verbale of lichamelijke agressie wordt niet geaccepteerd.
  • We vragen de iedere coach/teambegeleider na afloop de kleedkamer netjes en schoon achter te laten.  en deze zo snel mogelijk te verlaten, zodat het volgende team er in kan. Vergeet de sleutel niet terug te brengen.
  • Alcohol en roken is NIET toegstaan langs het veld. Alcohol mag alleen gebruikt wortden op het terras en roken mag alleen buiten het complex.
  • Honden zijn niet toegestaan op het complex.
We verheugen ons op uw bezoek en op een sportieve wedstrijd!