KLAAR VOOR DE START?

Op 24 september a.s. start de Grote Club Aktie. De verkoopboekjes worden binnenkort uitgereikt aan de spelers van de teams 012 jaar. De boekjes bevatten een QR code waardoor de kinderen niet met geld over straat hoeven.

Vanaf 24 september gaan de jeugdleden aan de slag om zoveel mogelijk loten te verkopen.

 • Een lot kost 3,– per stuk waarvan € 2,40 direct naar de club gaat
 • Verkoopperiode is van 24 september tot en met 21 november
 • Trekking is op 6 december met een prijzenpakket van 330.000 prijzen.

Trek je clubtenue aan, zet je mooiste glimlach op je gezicht en verkopen maar!

Door het verkopen van loten, help je jouw club aan extra inkomsten. Met dit geld kunnen bijvoorbeeld nieuwe materialen worden gekocht of worden er activiteiten georganiseerd. Iedere vereniging bepaalt zijn eigen doel waarvoor ze sparen.

Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, loten verkopen van de Grote Clubactie?

 • Warming up: Heb jij een verkoopboekje gekregen? Bekijk hiernaast de video en zie hoe makkelijk jij loten kunt verkopen voor jouw club.
 • Start: Vanaf zaterdag 24 september mag je beginnen met loten verkopen. Ga met je boekje langs bij familie, vrienden en buren en vraag of ze ook jouw vereniging willen steunen.Verkoop loten vanaf de bank: Bereik ook vrienden en familie die wat verder weg wonen. Stuur ze een WhatsAppje  met daarin je persoonlijke verkooplink of de link van jouw vereniging. (vraag je ouders of trainer om je te helpen)
 • Rust: Log in op je persoonlijke verkooppagina, lees verderop deze pagina hoe je dat doet check je lotenmeter en kijk hoeveel badges je al hebt verdiend.
 • Eindsprint: Maak een leuk filmpje zoals hiernaast voor een succesvolle eindsprint. Deel deze samen met je verkooplink op social media en WhatsApp.
 • Op naar het podium: Wil jij echt een knaller maken? Verkoop dan een superlot, aan een team binnen je vereniging, aan de plaatselijke bakker, misschien heeft je oom of tante buurman een eigen bedrijf?
 • Finish: Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje op tijd in op je club. Op 21 november loopt de actie af en heb je de finish bereikt.

HELP JIJ ONS MEE OM SAMEN 2000 LOTEN TE VERKOPEN?

WAT KUN JE WINNEN ?

BIJ DE GROTE CLUBACTIE

De Grote Clubactie organiseert elk jaar weer een landelijke verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van Nederland kunnen diverse prijzen winnen. Hieronder zie je het prijzenpakket met allerlei toffe prijzen! Tijdens de 50e editie van de Grote Clubactie vieren we dit feestjes samen met zoveel mogelijk mensen. Daarom heeft dit jaar, iedereen die met deze wedstrijd mee doet, gegarandeerd prijs! Dus kom maar op en zet je schouders eronder.

*Aanmelden kan vanaf 24 september. Doe dit pas wanneer je klaar bent met loten verkopen, want je kan je maar één keer opgeven!

Verkoop jij 40 loten of meer? Dan heb je met de Kids-verkoopwedstrijd altijd prijs dit jaar! Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst duizenden prijzen met als hoofdprijs een PlayStation 5! 

Hoofdprijs 2022: PlayStation 5 

 • 2e prijs: Fiets
 • 3e t/m 37e prijs: 4 entreekaarten Bobbejaanland
 • 38e t/m 40e prijs: Cadeaupas Top1Toys t.w.v. € 150,-
 • 41e t/m 65e prijs: Masita trainingspak
 • 66e t/m 165e prijs: 2 entreekaarten THIS IS HOLLAND
 • 166e t/m 265e prijs: Masita cadeaubon t.w.v. € 25,-
 • 266e t/m 365e prijs: Cadeaupas Top1Toys t.w.v. € 25,-
 • NIEUW: iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Kids-verkoopwedstrijd ontvangt een voucher om een gratis bal op te halen in één van de 160 winkels van Top1Toys en Marskramer.

BIJ SPORTING KROMMENIE

Om de verkoop te stimuleren kunnen de verkopers een zakcentje verdienen want per 10 verkochte loten krijgt je een clubkaart ter waarde van € 2,50 die je kunt besteden in de kantine. Weet je 20 loten te verkopen dan volgt een clubkaart van € 5,–

Voor de 3 meeste lotenverkopers valt er een prijs te verdienen en voor het team dat de meeste loten weet te verkopen komt er ook een prijs.

WELKE VERKOOPMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Een verkoopboekje van de vereniging

Wanneer jij een verkoopboekje krijgt, zie je hier een QR-code op staan. Je kunt aan de deur de QR-code laten scannen door de koper, de koper kan dan direct online een lot van jou kopen. Ze hoeven dan niet meer het boekje met pen in te vullen. Maar natuurlijk mogen ze het ook nog met de pen invullen

Online verkoop met verkooplink

Wanneer jouw vereniging ervoor kiest om je een verkooplink toe te sturen, dan ontvang je de verkooplink per e-mail op de dag van de start. De link deel je dan eenvoudig via WhatsApp, e-mail en social media.

Je QR code scannen en versturen en delen

Je kunt ook zelf de QR-code scannen met je telefoon of tablet. Je komt dan op jouw verkooppagina en deze pagina kun je dan direct delen via WhatsApp, social media en e-mail.

Maak een echte klapper met een superlot

Met een Superlot t.w.v. € 150,- verkoop je  50 loten ineens. Ook hier gaat 80% naar jullie clubkas dus dat is € 120,- per verkocht Superlot.

Een Superlot is ideaal om te verkopen aan seniorenteams binnen de vereniging (zo dragen ook zij hun steentje bij) en aan bedrijven als een mooie vorm van mini-sponsoring.

INLOGGEN OP JE VERKOOPPAGINA

Je hebt toegang tot je eigen verkooppagina wanneer jouw vereniging een persoonlijke QR-code-sticker op je verkoopboekje heeft geplakt en/of jou een Grote Clubactie e-mail heeft gestuurd met daarin je persoonlijke verkooplink en inlogcode.

 1. Ga via je verkooplink uit de mail of QR-code naar je eigen verkooppagina en klik rechtsboven op ‘mijn stand’.
 2. Vul hier je inlogcode in. Deze vind je terug op de persoonlijke QR-code sticker op jouw verkoopboekje of in je e-mail.
 3. Na het invullen van de code ben je ingelogd op je eigen verkooppagina.

Nadat je bent ingelogd heb je:

Een eigen lotenmeter
Vul je persoonlijke lotendoel in en ga aan de slag.

 • Je ziet direct hoeveel loten je online hebt verkocht.
 • Heb je ook loten verkocht via de formulieren in jouw boekje? Geen probleem. Deze kun je hier zelf toevoegen.
 • Is jouw e-mailadres gekoppeld? Dan krijg je bij elk verkocht lot een melding. Heeft jouw vereniging dit niet gedaan, geen probleem dan kun je eenvoudig zelf je eigen e-mailadres (of dat van je ouders) toevoegen.

Zo zie je hoeveel loten je in totaal hebt verkocht én kun je direct je pagina delen om je lotenverkoop een boost te geven.

Badges die je kunt verdienen
Je eerste lot verkocht? Super, dan heb jij je 1e badge al binnen.

 • Je kunt badges verdienen door loten te verkopen
 • maar ook door bijvoorbeeld je persoonlijk verkooppagina te delen

Nieuwsgierig hoe je alle badges kunt verdienen? Log in en bekijk ze allemaal

Toegang tot de tussenstand, tips en winacties
Sta je al in de top 3 van beste lotenverkopers van je team?

 • Bekijk hier de tussenstand in jouw team en bij je vereniging
 • Nog beter worden? Lees dan alle tips en tricks en behaal jouw lotendoel

WAT GAAN WE MET HET GELD DOEN ?

De opbrengst komt deels ten goede aan de clubkas en deels ten goede aan de jeugd. Bij dit laatste moet je denken aan het organiseren van een buitenactiviteit voor de jeugd.

Met inzet van allen gaan we van de GCA 2022 een groot succes maken.