CLUBINFO

ALGEMENE INFO SPORTING KROMMENIE

Voetbal vereniging Sporting Krommenie ligt aan de rand van Krommenie. Plezier vormt de basis voor de prestatie en is dus erg belangrijk. Sporting Krommenie is er voor alle leeftijden vanaf 2 jaar tot en met de senioren, en we hebben een grote meidenafdeling. Het eerste elftal speelt nu in de 3de klasse. 

VISIE SPORTING KROMMENIE

Sporting Krommenie streeft naar een plezierige en sportief klimaat, waarin iedere speler kans heeft zich door te ontwikkelen. De jeugd proberen we te stimuleren steeds beter te worden. Ook de senioren blijven we betrekken.

ORGANISATIE

Binnen Sporting Krommenie zijn er verschillende commissies. De Technische Commissie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van het Technisch Plan. Daarnaast zijn er nog meer commissies.

GEDRAGSCODE & PREVENTIE GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG

Wij zijn ervan overtuigd dat sport pas echt leuk kan zijn als we met respect voor elkaar het spel spelen. Mocht er zich een ongewenste situatie voordoen, neem dan contact op met de vertrouwenspersoon van de vereniging.

ALLE INFO VOOR NIEUWE LEDEN

Welkom bij Sporting Krommenie, hier vind je alle belangrijke info voor jou als nieuw lid.

CONTRIBUTIE

De contributie wordt door Clubcollect gergeld, je kunt daarbij kiezen voor automatische incasso of betaling via ideal in termijnen of in één keer.

VRIJWILLIGERSBELEID

Vrijwilligers zijn écht keihard nodig! Elk lid moet een steentje bij gaan dragen. Voor het eerste lid is dat 9 uur per seizoen, voor het tweede lid +6 uur en voor het derde lid +3 uur. 

REGLEMENT

Voor elke vereniging is het belangrijk om bepaalde regels te hebben wat betreft aanmeldingen, opzeggingen, verplichtingen. Daarom heeft Sporting Krommenie een reglement waarin alles duidelijk beschreven staat.

KANTINE

Hier vind je alle informatie over de kantine. o.a. over de clubpas en het kassasysteem en handleidingen.

JAARVERGADERINGEN

Elk jaar is er een Algemene Ledenvergadering een afwisseling van serieuze onderwerpen en soms een paar ouderwetse rondjes sportquizen! Wilt u meer weten over de club of misschien heeft u zelf ideeen, dan bent u van harte welkom.

PRIVACY BELEID EN GOEDKEURING

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. U kunt in ons privacyformulier aangeven wanneer u geen toestemming geeft voor het delen van beelden op social media.

HISTORIE

De voetbalvereniging Sporting Krommenie is in 1999 ontstaan uit een fusie tussen de neutrale vereniging K. V.V. (opgericht in 1917) en de katholieke vereniging G. V.O. (opgericht in 1924).