BELANGRIJKE INFO VOOR NIEUWE LEDEN

Welkom bij Sporting Krommenie, leuk dat je lid bent geworden. We wensen je een sportieve tijd toe. Hieronder vind je alle belangrijke info als nieuw lid. Heb je toch nog vragen, stuur dan even een mail. Volg ons ook op facebook en instagram dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET LIDMAATSCHAP
Waar haal ik mijn clubkleding?

Tijdens de trainingen hoef je geen clubtenue aan, tenzij het wordt voorgeschreven door de trainer, bijvoorbeeld omdat het gesponsord wordt.

Tijdens de wedstrijden draag je ons tenue met bijpassende sokken. Dit tenue is verkrijgbaar bij zowel Sporting Krommenie als bij Sport 2000 in Zaandam.

Lees hier meer over onze clubkleding

Hoe weet ik wanneer de wedstrijden zijn?

Alle wedstrijden zijn terug te vinden in de voetbalapp. De Voetbal.nl app kan worden gedownload in de Apple App Store en in de Google Play Store. Als je de Voetbal.nl app geïnstalleerd hebt, zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen.

Zorg er dan voor dat je je registreert met het e-mailadres dat bekend is bij je club. Bijvoorbeeld het mailadres waarop je de contributiefactuur ontvangt. Als je dat doet, weten wij wie je bent. En dan zie je na het inloggen direct jouw programma en jouw standen op het startscherm.

Met de app kun je ook andere verenigingen, teams of spelers volgen.

Meerdere kinderen bij Sporting Krommenie?

Heb je meerdere kinderen bij Sporting Krommenie voetballen en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor wie je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit lid te zien. Switchen naar een ander lid kan door in het menu te kiezen voor “Instellingen”en daarna “Persoon kiezen”

Samengevat: Log in met het mailadres dat bekend is bij je club! Dat maakt de app echt heel veel gaver.

TIP: ZET PUSHBERICHTEN AAN IN DE APP

Hoe weet ik in welk team ik zit?

De teamindelingen worden meestal in de zomervakantie bekend en komen dan op de website te staan onder Teams. De coach van het team krijgt alle contactgegevens van zijn betreffende team en maakt dan vaak een app aan waar alle informatie in staat wat betreft trainingstijden en wedstrijden. Waar en hoe laat je moet verzamelen etc. Heb je bij de start van het seizoen nog niets gehoord stuur dan een mail naar ledenadministratie@sportingkrommenie.nl.

Van wanneer tot wanneer loopt het voetbalseizoen?

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni, onderbroken door de winterstop. Tussendoor zijn er nog activiteiten voor de jeugd.

Mei is een mooie maand bij Sporting Krommenie. De competitie loopt dan op zijn eind, maar op de club is het een drukte van belang. Voor de pupillen is er de voetbaltweedaagse, ouder-kind toernooi, familietoernooi. Verder zijn er meerdere toernooien in de omgeving bij naburige verenigingen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Wil je stoppen met voetbal dan moet je voor 1 mei je lidmaatschap opzeggen. Dit kan via deze knop.

Indien een opzegging of wijziging via het mutatieformulier na 1 mei van het lopende verenigingsjaar wordt ontvangen, is het betreffende lid verplicht 50% van de contributie over het daaropvolgende verenigingsjaar te betalen.

Wordt een opzegging/wijziging van het lidmaatschap via het mutatieformulier na 1 september van het lopende verenigingsjaar ontvangen, dan is het lid verplicht de volledige contributie over het dan geldende verenigingsjaar te betalen.

Waar vind ik alle contactinformatie over de vereniging?

Onze sportvereniging betaat uit verschillende commissie die voor verschillende dingen verantwoordelijk zijn. Voor een overzicht van deze commissies klik hier

Vrijwilligerswerk

Wekelijks spelen er ruim 1400 voetballers van onze eigen vereniging en uitspelende verenigingen een wedstrijd op ons complex. Al deze voetballers nemen familie, vriend(inn)en, trainers en begeleiders mee. Om dit allemaal in goede banen te leiden is er wekelijks hulp nodig.

Elk lid moet daarom een steentje bij gaan dragen. Voor het eerste lid is dat 9 uur per seizoen, voor het tweede lid 6 uur en voor het derde lid 3 uur. En of je nu liever in de kantine staat of dat je graag een wedstrijd fluit, mag je helemaal zelf weten! In de voetbal.nl app kun je aangeven welke taken je leuk vindt. Als je kantinedienst hebt gekozen, moet je vervolgens onder ‘programma’ een favoriet tijdstip opgeven.  Meer info over vrijwilligerstaken vind je hier

Hoe gaat de betaling?

De inning van de contributie is in handen van clubcollect. 
Je hebt de mogelijkheid om in één keer te betalen via iDEAL of in termijnen via een automatische incasso.

Je ontvangt automatisch een mail van clubcollect. Overzicht van de contributie vind je hier.

Waar moet ik mij afmelden voor een training of wedstrijd

Wanneer iemand zichzelf wil afmelden voor een training, wedstrijd of een toernooi verzoeken we je altijd telefonisch contact op te nemen met de betreffende train(st)er, aanvoerder of organisator. Tenzij hij/zij anders heeft besloten. 

Staat de contactpersoon die je zoekt er niet tussen, dan kun je een vraag stellen via het contactformulier.

Hoe kan mijn kind veilig betalen in de kantine

Omdat we geen contact geld meer accepteren in de kantine is het voor kinderen lastig om te betalen. Veel kinderen hebben nog geen pinpas of mogen hem niet meenemen. Daarvoor hebben we de Sporting Krommenie clubkaart. Lees hier meer

Waar vind ik de trainingstijden en de trainers?

De trainingstijden kun je hier vinden. Een overzicht van alle trainers kun je hier vinden

Hoe kan ik in contact komen met het bestuur?

Het bestuur is op alle zaterdagen/zondagen bereikbaar in de bestuurskamer, de kantine of langs het veld. Telnr van het clubgebouw is: 075 6281572.

U kunt ook een mail sturen naar hoofdbestuur@sportingkrommenie.nl

Wat verwachten wij van de ouders?

Wij gaan ervan uit dat ouders regelmatig naar de wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken en dat zij gezamenlijk zorgen dat de kinderen naar de uitwedstrijden worden gereden. Zorg er als ouder voor dat u het goede voorbeeld voor uw kind(eren) geeft, dus moedig ze sportief aan.

Onze club wordt gedraaid door vrijwilligers. Wij verwachten dan ook dat ouders de club af en toe helpen. U kunt uw bijdrage leveren door bijvoorbeeld leider te worden, te helpen bij evenementen, door te sponsoren, door ouderavonden te bezoeken enzovoorts. Als u de club graag wilt helpen, geef dat dan door aan het bestuur.

U kunt onze club trouwens ook sponsoren met online aankopen via sponsorkliks en het kost u niets. Lees hier meer over sponsorkliks

En heeft u zelf een bedrijf of werkt u bij een bedrijf wat misschien ook sponsor wilt worden, lees hier de mogelijkheden voor sponsoring

Wat zijn de regels binnen de club?

Zowel voor spelers als bezoekers gelden regels.

Voor spelers klik hier
Voor bezoekers klik hier

Wat gebeurt er als ik een gele of rode kaart krijg

In de categorie B van het veldvoetbal wordt gewerkt met een tijdstrafregeling. Een tijdstraf duurt tien minuten. Voor pupillen, geldt een tijdstraf van vijf minuten. Het opleggen van een tijdstraf heeft geen verdere gevolgen voor de betrokken speler.

Een speler kan slechts eenmaal per wedstrijd een tijdstraf opgelegd krijgen. De scheidsrechter toont de speler hierbij wel de gele kaart. Bij een tweede waarschuwing volgt een rode kaart voor de speler en mag de speler niet meer verder spelen.

Het kan voorkomen dat een boete wordt opgelegd, deze moeten worden voldoen aan het betalingsverzoek van Sporting Krommenie

Waar moet ik heen als ik een blessure heb?

Wij hebben een goede samenwerking met Fysiotherapie Vrij Bewegen. Soms komt er ook een fysiotherapeut langs bij Sporting krommenie, infomeer bij je trainer of je daar langs kunt gaan. Je kunt ook gewoon zelf een afspraak maken bij Fysiothapie vrij bewegen, dit kun je via deze link doen.