ALGEMENE INFO

Voetbal vereniging Sporting Krommenie ligt aan de rand van Krommenie. Plezier  vormt de basis voor de prestatie en is dus erg belangrijk. Sporting Krommenie is er voor alle leeftijden, vanaf 2 jaar kan het balcontact al beginnen tot en met de senioren. Daarnaast hebben wij een grote meidenafdeling. Het eerste elftal speelt nu in de 3de klasse. 

Ons Complex

Het complex van Sporting Krommenie ligt aan de Marslaan 10. Ons complex bestaat uit twee kunstgrasvelden, die in 2021 volledig opnieuw aangelegd zijn, en twee grasvelden. De kiunstgrasvelden zijn voorzien van verlichting. Ook hebben wij een mini-trapveldje voor de allerkleinsten. Verder hebben wij een kantine en …. kleedkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Voetbalwedstrijden en trainingen

Onze trainingen zijn doordeweeks en wij streven ernaar om ieder team minimaal 2 keer per week te laten trainen. Behalve de mini’s en peuters , zij trainen eenmaal per week. Wij geven voor de keepers extra trainingen onder leiding van ervaren en gediplomeerder keepertrainers.

De wedstrijden worden gespeeld op vrijdag (senioren 35+), zaterdag (jeugd) en zondag (senioren  en mini champions league) volgens een door de KNVB periodiek opgesteld wedstrijdprogramma. De mini champions league wordt gespeeld in samenwerking met de verenigingen SVA, VVA en Saenden.

peutervoetbal sporting krommenie

Wedstrijdkleding

Tijdens de wedstrijden draag je het Sporting Krommenie tenue. Dit is verkrijgbaar bij zowel Sporting Krommenie als bij Sport 2000 in Zaandam. Alle Sporting Krommenie leden krijgen daarnaast ook 10% korting bij onze sponsor Sport 2000 op de aanschaf van andere voetbalspullen.

Activiteiten

Naast de trainingen en wedstrijden organiseert Sporting Krommenie ook regelmatig activiteiten om het saamhorigheidgevoel te versterken. Zo organiseert de jeugdcommissie bijv.  voetbaltweedaagse, penaltybokaal, pietenvoetbal, ouder/kind toernooi. Daarnaast worden er ook andere activiteiten georganiseerd zoals een pubquiz, samen Formule 1 of voetbal kijken, vrijwilligersavond, familietoernooi. Bij Sporting Krommenie worden er ook voetbalclinics gegeven door externe partijen.

meidenvoetbal Sporting Krommenie

Technische Commissie

Voetballen bij Sporting Krommenie betekent plezier en natuurlijk ook je voetbalskills verbeteren. De technische commissie heeft een jeugdplan ontwikkeld waarbij men deze twee factoren samenvoegd. Alle teams trainen minimaal 2 keer per week onder begeleiding van ervaren trainers aangevuld met assistent trainers. Per leeftijdscategorie is een opleidingsactieplan vastgesteld om de voetbaltechnische vaardigheden van de jeugdspelers door de jaren heen volgens een vastomlijnd patroon gestructureerd te laten verlopen.