AANVRAAG EVENEMENT

EVENEMENT AANVRAGEN? DAT KAN!

Bij een gezellige vereniging als Sporting Krommenie is altijd iets te beleven! Als jij zelf ook initiatief wil nemen om iets te organiseren, dan kan dat natuurlijk. Hieronder kun je een aanvraag indienen. Bij evenementen kun je denken aan toernooien, feesten, maar ook bijvoorbeeld een oefenwedstrijd. Voor een goede organisatie zijn er soms kleedkamers, velden of vrijwilligers nodig. Vanwege andere evenementen of door gebrek aan vrijwilligers is het niet vanzelfsprekend, dat elk evenement zomaar doorgang kan vinden. Dit moet dus goed gepland worden. Om die reden hebben wij een formulier opgezet, dat minimaal een maand voor het evenement moet worden ingeleverd.

Met het invullen van het formulier, ga je akkoord met de voorwaarden voor het gebruik van het complex van Sporting Krommenie. Dat zijn:

  • Gebruiker dient lid van Sporting Krommenie te zijn;
  • De gehele gebruiksperiode dient een lid van de kantinecommissie aanwezig te zijn;
  • Het is de gebruiker niet toegestaan zelf dranken en/of etenswaren in te brengen;
  • Er is geen mogelijk het eten/drinken af te kopen;
  • De gehanteerde prijzen voor de te leveren artikelen blijft gehandhaafd en zijn niet onderhandelbaar;
  • Het mogelijk door de gebruiker in te zetten muziekonderdeel dient afgestemd te worden met kantinemedewerker;
  • Het complex dient schoon te worden opgeleverd. dat betekent schone velden, schone kleedkamers, schone kantine en ook schone toiletten.
  • Het personeel achter de bar drinkt geen alcohol.

Voor feesten die niet voetbalgerelateerd zijn (bijvoorbeeld een verjaardag) gelden de onderstaande regels:

  • Voor het gebruik zal door Sporting Krommenie een huurbedrag van € 15,00 per uur in rekening worden gebracht.
  • Voor de gebruiksperiode dient een bedrag van € 200,00 aan borg aan Sporting Krommenie te worden overgemaakt.

LET OP !!
Als je het formulier hebt verzonden, betekent het nog niet dat jouw evenement ook door gaat. Het formulier komt bij Jan Kee en/of Ben van de Maat terecht. Zij nemen contact op met de diverse commissies en zij kunnen vervolgens aangeven in hoeverre zij bij kunnen dragen. Daarna volgt eventuele goedkeuring. Wanneer alles goedgekeurd is, beland het bij webbeheer en daar word het opgenomen in de kalender, zodat het beschikbaar is op de website en ook op andere social mediakanalen of ons digitaal scorebord zichtbaar wordt.

Jan en/of Ben zijn ook op zaterdagochtend tussen 10:00-12:00 bij Sporting Krommenie aanwezig. Je kunt ze ook bereiken op 075 6214244 (Jan) of  06-55714925 (Ben).

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Sporting Krommenie