Heerlijke en verdiende overwinning 013-1

by | Nov 11, 2023 | wedstrijdverslag

Sporting Krommenie 013-1 – AFC’34 013-4 4 – 1

Vandaag lieten de mannen zien de boodschap goed begrepen te hebben. Als team allemaal veel arbeid leveren en met overtuiging de duels aangaan. Aangetoond werd dat bij balbezit tegenpartij het verdedigen voorin begint en dat doordoor ons middenveld en onze verdediging enorm wordt geholpen. Goed storende en druk zettende aanvallers Yannick, Huub, Dylan en Natell veroorzaakten meerdere malen onzuivere voortzetting door de tegenpartij met als gevolg dat Sporting weer snel in balbezit kwam. Dit kost energie maar het resultaat is het meer dan waard.

Het was genieten om te zien dat als iemand van ons werd uitgespeeld hij direct hulp kreeg van een medespeler en toen die ook werd uitgespeeld zat een derde ploeggenoot er bovenop en hij veroverde de bal. Dat is wat je noemt teamwork. Werken met elkaar en voor elkaar.

In het eerste kwartier speelde Sporting leuk combinatievoetbal. De bal van voet naar voet en aanvallen via de flanken. Een voorsprong hing in de lucht en het was Natell die als eerste wist te scoren door met een fraaie poeier de keeper kansloos te passeren. We gingen door en even later was het Bowy die uit een fraaie aanval, waarbij de bal al eerder in het doel leek te gaan, de bal voor zijn voeten kreeg en 2-0 binnen knalde. Dat werd ook de ruststand. De spaarzame tegenaanvallen werden bekwaam onschadelijk gemaakt door onze solide verdedigers Niek, Sergi, Mees, Max en doelman Joep. Op het middenveld werd door Aadam, Davy, Mick en Nick met volle overgave gewerkt en goed samengespeeld.

In de rust werden de mannen eraan herinnerd dat dit dezelfde ruststand was als afgelopen dinsdagavond en dat het niet bedoeling kon zijn om deze weer snel weg te geven. Daar was iedereen het mee eens en toch kregen we de bibbers toen het AFC vrij snel lukte de 2-1 te maken. Gelukkig werden de mouwen weer opgestroopt, de duels weer gewonnen en de aanval werd gekozen. Het was even schrikken toen Sergi na een harde botsing kermend op het veld bleef liggen en zich moest laten vervangen. Later bleek het gelukkig mee te vallen zodat hij vanmiddag toch gewoon met zijn lampion Sint-Maarten kan lopen. (grapje hoor)
De wedstrijd werd weer hervat en het was Natell die zijn snelheid en schotkracht benutte en nog tweemaal wist te scoren waarmee een heerlijke 4-1 einduitslag op het denkbeeldige scorebord verscheen. Na twee gelijke spelen de eerste overwining. Dit vasthouden mannen, di en do weer 100% inzet op de training en de ingezette koers vervolgen.

Dank aan de prima fluitende Francisco die blijk gaf over een uitstekende conditie te beschikken door het spel op de voet te volgen.
Een supporter

OVERIGE WEDSTRIJDVERSLAGEN

Monsterzege 013-1 op Fortuna Wormerveer 013-2

Monsterzege 013-1 op Fortuna Wormerveer 013-2

Sporting Krommenie 013-1 – Fortuna Wormerveer 13-2 10 – 2 Na een uitstekende trainingsweek mocht je verwachten dat de ploeg vanaf de aftrap volop de strijd zou aangaan om de goede lijn van de laatste weken door te trekken. In de voorbereiding in de kleedkamer werd nog...

Spannende topper 013-1 tegen DSS 013-1

Spannende topper 013-1 tegen DSS 013-1

DSS 013-1 – Sporting Krommenie 013-1 2 – 2 Vandaag de uitwedstrijd tegen topper DSS uit Haarlem dat al haar wedstrijden tot nu toe had gewonnen en het ook nog ongeslagen Sporting Krommenie (1 x winst, 2x gelijk). Voor ons een onbekende tegenstander met knots van een...

Verdienstelijk gelijkspel 13-1

Verdienstelijk gelijkspel 13-1

K.F.C. 013-2 - Sporting Krommenie 013-1 1 – 1 Vergezeld van een fikse supportersschare ging 13-1 voor haar eerste wedstrijd in competitieverband naar Koog aan de Zaan om wederom te spelen tegen KFC 13-2. Eind september hadden we deze ploeg in de bekercompetitie al...

MO13 Kampioen!

MO13 Kampioen!

🏆MO13-1 is afgelopen zaterdag Kampioen geworden! 🏆 Vandaag kwam concurrent Volendam op visite in Krommenie. We hadden aan een gelijkspel genoeg om het kampioenschap van de 1e fase binnen te halen. In de kleedkamer 14 hele drukke meiden en toch ook wel wat gespannen...

Nuttige oefenzege 013-1

Nuttige oefenzege 013-1

Sporting Krommenie 013-1 – Uitgeest 013-1 6 – 0 Vanmorgen stond een oefenwedstrijd tegen Uitgeest 013-1 op het programma. De afspraak luidde om als team te laten zien dat we echt wel kunnen voetballen. Zorgvuldig in de opbouw, fel in de duels, met elkaar en voor...

JO16-1 toch nog kampioen!

JO16-1 toch nog kampioen!

Na een slechte wedstrijd vorige week zat het kampioenschap er niet meer in dachten we. Sporting Krommenie stond op de derde plek, SVA stond eerste en moest tegen een zwakkere tegenstander en KFC stond tweede. Vorige week werd de wedstrijd helaas niet alleen bepaald in...

Zege voor 013-1 in laatste bekerwedstrijd.

Zege voor 013-1 in laatste bekerwedstrijd.

Vandaag stond de wedstrijd tegen DEM op het programma. Deze ploeg stond puntloos onderaan, maar de boodschap aan het team was duidelijk: onderschatten is geen optie. Ondanks een toch wat slappe warming up, gingen de mannen er vanaf het eerste fluitsignaal tegenaan. Op...