Nuttige oefenzege 013-1

by | Oct 14, 2023 | wedstrijdverslag

Sporting Krommenie 013-1 – Uitgeest 013-1 6 – 0

Vanmorgen stond een oefenwedstrijd tegen Uitgeest 013-1 op het programma. De afspraak luidde om als team te laten zien dat we echt wel kunnen voetballen. Zorgvuldig in de opbouw, fel in de duels, met elkaar en voor elkaar met 100% inzet strijden.

Vooral het eerste kwartier werd dat allemaal in de praktijk gebracht. Linies dicht bij elkaar en al samenspelend richting het vijandelijk doel. Vanwege het ontbreken van Mees startte Natell in de verdediging en deed dat op een uitstekende manier. Goed ondersteund door Max, Niek, Sergi en Nick was er geen vuiltje aan de lucht met als gevolg dat doelman Joep vrijwel alleen terugspeelballen kreeg te verwerken. Middenveld Davy, Aadam en Mick liet het balletje lekker rondgaan en waar mogelijk werden de aanvallers Huub, Yannick, Dylan en Bowy goed aangespeeld. Resultaten konden niet uitblijven en binnen 10 minuten werd een 2-0 voorsprong genomen (Dylan en Yannick).

In het vervolg van de eerste helft bleven we de bovenliggende partij en er kon worden gerust bij een 4-0 voorsprong. (Yannick 2x).
De tweede helft gaf een wat rommelig beeld. Posities werden niet goed meer ingenomen, spelers gingen zelf bepalen waar ze gingen voetballen en dat kwam de wedstrijd als kijkspel niet ten goede. Blijf voetballen vanuit je organisatie en speel daar waar de trainer zegt dat je moet spelen. Met name de omschakeling werd voor het gemak overgeslagen waardoor achterin Niek, Aadam en Max aan alle kanten spelers zagen opdoemen. Gelukkig kweten ze zich uitstekend van deze taak maar jongens dit is niet de bedoeling.

Sergi (goed bezig) zag zijn kopbal via de paal het doel uitgaan waarna Natell en Yannick (strafschop) de eindstand op 6-0 bepaalden. Een woord van dank aan de prima leidende scheidsrechter Daniel die een onberispelijke en sportief verlopen wedstrijd floot.

Al met al een heel nuttige oefenwedstrijd waarin vertrouwen is getankt voor de competitie. Komende weken op de trainingen graag volledige focus op en inzet bij alle oefeningen en stoppen met raar gedrag.

Een supporter

OVERIGE WEDSTRIJDVERSLAGEN

Monsterzege 013-1 op Fortuna Wormerveer 013-2

Monsterzege 013-1 op Fortuna Wormerveer 013-2

Sporting Krommenie 013-1 – Fortuna Wormerveer 13-2 10 – 2 Na een uitstekende trainingsweek mocht je verwachten dat de ploeg vanaf de aftrap volop de strijd zou aangaan om de goede lijn van de laatste weken door te trekken. In de voorbereiding in de kleedkamer werd nog...

Spannende topper 013-1 tegen DSS 013-1

Spannende topper 013-1 tegen DSS 013-1

DSS 013-1 – Sporting Krommenie 013-1 2 – 2 Vandaag de uitwedstrijd tegen topper DSS uit Haarlem dat al haar wedstrijden tot nu toe had gewonnen en het ook nog ongeslagen Sporting Krommenie (1 x winst, 2x gelijk). Voor ons een onbekende tegenstander met knots van een...

Heerlijke en verdiende overwinning 013-1

Heerlijke en verdiende overwinning 013-1

Sporting Krommenie 013-1 – AFC’34 013-4 4 – 1 Vandaag lieten de mannen zien de boodschap goed begrepen te hebben. Als team allemaal veel arbeid leveren en met overtuiging de duels aangaan. Aangetoond werd dat bij balbezit tegenpartij het verdedigen voorin begint en...

Verdienstelijk gelijkspel 13-1

Verdienstelijk gelijkspel 13-1

K.F.C. 013-2 - Sporting Krommenie 013-1 1 – 1 Vergezeld van een fikse supportersschare ging 13-1 voor haar eerste wedstrijd in competitieverband naar Koog aan de Zaan om wederom te spelen tegen KFC 13-2. Eind september hadden we deze ploeg in de bekercompetitie al...

MO13 Kampioen!

MO13 Kampioen!

🏆MO13-1 is afgelopen zaterdag Kampioen geworden! 🏆 Vandaag kwam concurrent Volendam op visite in Krommenie. We hadden aan een gelijkspel genoeg om het kampioenschap van de 1e fase binnen te halen. In de kleedkamer 14 hele drukke meiden en toch ook wel wat gespannen...

JO16-1 toch nog kampioen!

JO16-1 toch nog kampioen!

Na een slechte wedstrijd vorige week zat het kampioenschap er niet meer in dachten we. Sporting Krommenie stond op de derde plek, SVA stond eerste en moest tegen een zwakkere tegenstander en KFC stond tweede. Vorige week werd de wedstrijd helaas niet alleen bepaald in...

Zege voor 013-1 in laatste bekerwedstrijd.

Zege voor 013-1 in laatste bekerwedstrijd.

Vandaag stond de wedstrijd tegen DEM op het programma. Deze ploeg stond puntloos onderaan, maar de boodschap aan het team was duidelijk: onderschatten is geen optie. Ondanks een toch wat slappe warming up, gingen de mannen er vanaf het eerste fluitsignaal tegenaan. Op...