Zege voor 013-1 in laatste bekerwedstrijd.

by | Oct 7, 2023 | wedstrijdverslag

Vandaag stond de wedstrijd tegen DEM op het programma. Deze ploeg stond puntloos onderaan, maar de boodschap aan het team was duidelijk: onderschatten is geen optie. Ondanks een toch wat slappe warming up, gingen de mannen er vanaf het eerste fluitsignaal tegenaan. Op 2 corners voor DEM na was het vooral Sporting wat de bal had. Er werd goed rondgespeeld en nu werden ook de zijkanten in het spel betrokken. Met name de rechtkant deed goed mee en vanaf die kant ontstond dan ook de eerste grote kans. Een mooie diepe bal op Davy, die hem laag en hard voorgaf op Natell. Natell, met zijn snelheid en doelgerichtheid een uitstekende spits, dacht geen moment na en schoot hem laag in de hoek. 0-1! Sporting ging door en vervolgens schoot Natell hem net voorlangs. Vanuit het midden nog een knappe solo van Aadam die hem vervolgens op de paal schoot. De 0-2 hing in de lucht…. Wederom goed voetbal vanaf de rechterkant en Davy werd strak ingespeeld. Een Iniesta-achtige actie had Davy in petto, en weg was hij. Ik denk dat de tegenstander de bal nog aan het zoeken is. Dit keer gaf Davy hoog voor en ook daar wist Natell wel raad mee. Een terechte 0-2 voorsprong, het had zelfs meer kunnen zijn.
Na de rust een ander DEM, en ook een ander Sporting. DEM ging met veel druk naar voren spelen, en gingen nog feller de duels in. Sporting liet het gebeuren en moest steeds vaker overschakelen op countervoetbal. Op de momenten dat Sporting wel ging rondspelen werden er goede kansen gecreëerd. Er werd zelfs een doelpunt (onterecht) afgekeurd voor buitenspel. Toch wist Sporting de 0-3 op het bord te zetten: Davy en Aadam wisten elkaar op het middenveld in de kleine ruimte te vinden, en speelden Bowy vrij. Bowy hield het overzicht en gaf een prachtige steekbal op Yannick die alleen op de keeper af kon sprinten, om de keeper heen ging en keurig de 3-0 binnen tikte. Helaas, daarna door slap ingrijpen op het middenveld en ook achterin wist DEM zowel de 3-1 als de 3-2 te maken (de 3-2 had wel heel veel weg van buitenspel overigens). Nu werd het toch nog spannend. De spelers van DEM waren heel erg op het maken van de gelijkmaker gefocust, waardoor er enorm veel ruimte achterin ontstond. 1 diepe bal op Yannick was genoeg om de 2-4 binnen te schieten en hiermee was het verzet van DEM gebroken.
Mannen, we hebben een wisselvallig bekeravontuur achter de rug. Maar laten we ons concentreren op het zijn van een team. Zowel bij het verzamelen voor de wedstrijd, het dragen van de prachtige tenues, elkaar helpen en coachen in het veld, maar ook inzet. Inzet op zowel de training als in de wedstrijd, van begin tot het eind. Dan gaan we aan dit spelletje namelijk heel veel plezier beleven.
Op 28 oktober start de competitie, mochten er oefenwedstrijden worden ingepland dan laten we dat weten via de app.

Een andere supporter.

OVERIGE WEDSTRIJDVERSLAGEN

Monsterzege 013-1 op Fortuna Wormerveer 013-2

Monsterzege 013-1 op Fortuna Wormerveer 013-2

Sporting Krommenie 013-1 – Fortuna Wormerveer 13-2 10 – 2 Na een uitstekende trainingsweek mocht je verwachten dat de ploeg vanaf de aftrap volop de strijd zou aangaan om de goede lijn van de laatste weken door te trekken. In de voorbereiding in de kleedkamer werd nog...

Spannende topper 013-1 tegen DSS 013-1

Spannende topper 013-1 tegen DSS 013-1

DSS 013-1 – Sporting Krommenie 013-1 2 – 2 Vandaag de uitwedstrijd tegen topper DSS uit Haarlem dat al haar wedstrijden tot nu toe had gewonnen en het ook nog ongeslagen Sporting Krommenie (1 x winst, 2x gelijk). Voor ons een onbekende tegenstander met knots van een...

Heerlijke en verdiende overwinning 013-1

Heerlijke en verdiende overwinning 013-1

Sporting Krommenie 013-1 – AFC’34 013-4 4 – 1 Vandaag lieten de mannen zien de boodschap goed begrepen te hebben. Als team allemaal veel arbeid leveren en met overtuiging de duels aangaan. Aangetoond werd dat bij balbezit tegenpartij het verdedigen voorin begint en...

Verdienstelijk gelijkspel 13-1

Verdienstelijk gelijkspel 13-1

K.F.C. 013-2 - Sporting Krommenie 013-1 1 – 1 Vergezeld van een fikse supportersschare ging 13-1 voor haar eerste wedstrijd in competitieverband naar Koog aan de Zaan om wederom te spelen tegen KFC 13-2. Eind september hadden we deze ploeg in de bekercompetitie al...

MO13 Kampioen!

MO13 Kampioen!

🏆MO13-1 is afgelopen zaterdag Kampioen geworden! 🏆 Vandaag kwam concurrent Volendam op visite in Krommenie. We hadden aan een gelijkspel genoeg om het kampioenschap van de 1e fase binnen te halen. In de kleedkamer 14 hele drukke meiden en toch ook wel wat gespannen...

Nuttige oefenzege 013-1

Nuttige oefenzege 013-1

Sporting Krommenie 013-1 – Uitgeest 013-1 6 – 0 Vanmorgen stond een oefenwedstrijd tegen Uitgeest 013-1 op het programma. De afspraak luidde om als team te laten zien dat we echt wel kunnen voetballen. Zorgvuldig in de opbouw, fel in de duels, met elkaar en voor...

JO16-1 toch nog kampioen!

JO16-1 toch nog kampioen!

Na een slechte wedstrijd vorige week zat het kampioenschap er niet meer in dachten we. Sporting Krommenie stond op de derde plek, SVA stond eerste en moest tegen een zwakkere tegenstander en KFC stond tweede. Vorige week werd de wedstrijd helaas niet alleen bepaald in...