Ongelijke strijd van O13-1

by | Sep 30, 2023 | wedstrijdverslag

Sporting Krommenie 013-1 – AFC”34 013-2

Op de laatste zaterdag van september speelden de mannen onder ideale omstandigheden (lekker zonnetje, aanvangstijd 10.30 uur, spelen op het A-veld) hun 4e bekerwedstrijd.

Tegenstander was het nog ongeslagen AFC’34 dat zelfs nog geen enkel tegendoelpunt te incasseren heeft gekregen. Zou het ons lukken daar verandering in aan te brengen?

Helaas dat mocht niet zo zijn. In de eerste minuut lag de bal al achter doelman Joep en zo’n start helpt niet echt. Al snel werd duidelijk dat deze tegenstander ons op alle fronten de baas was en voor ons enkele maten te groot. Op zichzelf helemaal geen schande want de bekerwedstrijden zijn juist ingevoerd om aan het begin van nieuwe seizoenen eerst eens een beeld te krijgen van de sterkte van elk team. De tegenstander heeft al een jaar op een heel veld gevoetbald en dat was duidelijk te zien. Voor ons is dit alles nieuw waardoor we nog zoekende zijn naar de juiste veldbezetting in balbezit en bij balbezit tegenstander, hoe organiseer je je verdediging etc. Halverwege stond het 0-3 en in de tweede helft werd het verschil in kwaliteit uitgedrukt in nog een zestal goals. Toch wisten we nog wel een doelpunt te maken maar jammer genoeg was dat in eigen doel. Hoort er allemaal bij en het leren omgaan met tegenslagen maakt je alleen maar sterker. Positief blijven, elkaar blijven steunen en je voor de volle 100% op de training inspannen dan komt het echt wel goed.

Volgende week de laatste bekerwedstrijd in Beverwijk tegen DEM, aanvang 08.30 uur waarin we alles op alles gaan zetten om de 5 bekerrondes op een goede manier af te sluiten.

Een supporter.

OVERIGE WEDSTRIJDVERSLAGEN

Monsterzege 013-1 op Fortuna Wormerveer 013-2

Monsterzege 013-1 op Fortuna Wormerveer 013-2

Sporting Krommenie 013-1 – Fortuna Wormerveer 13-2 10 – 2 Na een uitstekende trainingsweek mocht je verwachten dat de ploeg vanaf de aftrap volop de strijd zou aangaan om de goede lijn van de laatste weken door te trekken. In de voorbereiding in de kleedkamer werd nog...

Spannende topper 013-1 tegen DSS 013-1

Spannende topper 013-1 tegen DSS 013-1

DSS 013-1 – Sporting Krommenie 013-1 2 – 2 Vandaag de uitwedstrijd tegen topper DSS uit Haarlem dat al haar wedstrijden tot nu toe had gewonnen en het ook nog ongeslagen Sporting Krommenie (1 x winst, 2x gelijk). Voor ons een onbekende tegenstander met knots van een...

Heerlijke en verdiende overwinning 013-1

Heerlijke en verdiende overwinning 013-1

Sporting Krommenie 013-1 – AFC’34 013-4 4 – 1 Vandaag lieten de mannen zien de boodschap goed begrepen te hebben. Als team allemaal veel arbeid leveren en met overtuiging de duels aangaan. Aangetoond werd dat bij balbezit tegenpartij het verdedigen voorin begint en...

Verdienstelijk gelijkspel 13-1

Verdienstelijk gelijkspel 13-1

K.F.C. 013-2 - Sporting Krommenie 013-1 1 – 1 Vergezeld van een fikse supportersschare ging 13-1 voor haar eerste wedstrijd in competitieverband naar Koog aan de Zaan om wederom te spelen tegen KFC 13-2. Eind september hadden we deze ploeg in de bekercompetitie al...

MO13 Kampioen!

MO13 Kampioen!

🏆MO13-1 is afgelopen zaterdag Kampioen geworden! 🏆 Vandaag kwam concurrent Volendam op visite in Krommenie. We hadden aan een gelijkspel genoeg om het kampioenschap van de 1e fase binnen te halen. In de kleedkamer 14 hele drukke meiden en toch ook wel wat gespannen...

Nuttige oefenzege 013-1

Nuttige oefenzege 013-1

Sporting Krommenie 013-1 – Uitgeest 013-1 6 – 0 Vanmorgen stond een oefenwedstrijd tegen Uitgeest 013-1 op het programma. De afspraak luidde om als team te laten zien dat we echt wel kunnen voetballen. Zorgvuldig in de opbouw, fel in de duels, met elkaar en voor...

JO16-1 toch nog kampioen!

JO16-1 toch nog kampioen!

Na een slechte wedstrijd vorige week zat het kampioenschap er niet meer in dachten we. Sporting Krommenie stond op de derde plek, SVA stond eerste en moest tegen een zwakkere tegenstander en KFC stond tweede. Vorige week werd de wedstrijd helaas niet alleen bepaald in...