Je zult je misschien wel eens afvragen, wat gebeurd er nou allemaal binnen de club. Er zijn verschillende commissies maar wat doen ze nou eigenlijk? Waar zijn al die vrijwilligers voor nodig? 

Elke maand wordt er een bestuursvergadering en commissievergadering gehouden.  Daarin komen heel veel dingen ter sprake die eigenlijk tot nu toe niet veel gedeeld werden. Omdat wij het belangrijk nvinden om transparant te zijn hebben we het idee o-pgevat om de ingekore notulen elke keer op de webiste te plaatsen zodat jullie weten wat er allemaal binenn de club gebeurd en vooral moet gebeuren.

Wil jij je ook aanlsuiten bij 1 van de commissies? Je bent van harte welkom, commissie communicatie kan nog zeker leden gebruiken die zich bezig houden met de wbeist en de socials.

Hierbij ons verslag van de laatste commissievergadering https://sportingkrommenie.nl/wp-content/uploads/2023/09/Notulen-CV-070923-website.pdf

Heb je een vraag of misschien een briljant idee, dan kun je die altijd stellen aan de commissies. Op deze pagina vind u alle contactgegevens https://sportingkrommenie.nl/algemeen/

Zet vooral ook 9 november in u agenda want dan is de algemene ledenvergadering.

Tot dan !