Wat is de overeenkomst tussen AZ en Sporting Krommenie JO9-1??

AZ speelt morgen de halve finale in de Europe Conference League tegen West Ham United, maar JO9-1 Sporting Krommenie speelt morgen ook tegen West-Ham United.

Op donderdag 18 mei speelt de JO9-1 op het internationale jeugdtoernooi bij Fortuna Wormerveer. Op Hemelvaartsdag komen 32 teams in de leeftijdscategorie JO9/U9 naar Wormerveer voor een geweldige voetbaldag.

Plezier en prestatie gaan hand in hand

Vanaf 10.30 uur kun je volop genieten van een mooie mix aan clubs. Het belooft een geweldige voetbaldag te worden met teams zoals Ajax, Feyenoord, PSV, Liverpool, Southampton, Schalke ’04, 1. FC Köln, Werder Bremen, Club Brugge, KRC Genk, Anderlecht en een mix van Zaanse clubs, waaronder Sporting Krommenie.

Kom dus 18 mei a.s. naar Fortuna Wormerveer om onze jongens aan te moedigen: de toegang is GRATIS.

Meer info 👉https://www.tournify.nl/live/fortuna-wormerveer-2023/