mini champions league

Het duurt nog even voordat het zover is, de Zaanstad Cup 20-24 juni bij Sporting Krommenie. Maar zo’n groot evenement organiseren daar heb je wel wat voorbereidingstijd voor nodig.

Speciaal voor dit evenement is er een commissie samengesteld, deze bestaat voornamelijk uit de groep vrijwilligers die verantwoordelijk is voor de jaarlijkse Familiedag bij Sporting Krommenie. De commissie komt al regelmatig bij elkaar, en heeft al twee vergaderingen gehad met de voorzitter van SporstGen, Ed Kuijper. Daarnaast is er ook contact met diverse andere commissies voor de organisatie. 

Er is al regelmatig contact geweest met WSV’30 en VVA die dit evenement al eerder georganiseerd hebben. Op basis van hun ervaringen en de ervaringen die de commisie al heeft met andere evenementen hebben ze al een heel draaiboek bij elkaar.

Er is al 1 ding zeker, er zijn vrijwilligers nodig, heel veel. Er komt zoveel bij kijken. Denk alleen al aan de stroom met verkeer die zal komen (hopelijk voornamelijk fietsers). Dit moet allemaal goed gecoördineerd worden. De kantine zal goed bezet moeten zijn en wat denk je van schoonmaken. Na zo’n dag zal alles weer netjes moeten voor de volgende dag.

Zodra het hele draaiboek klaar is zullen we een oproep doen voor vrijwilligers. Maar wil je je nu al aanmelden? Dat kan natuurlijk via vrijwilliger@sportingkrommenie.nl. Voor de commisie van de Zaanstad Cup is er ook een mailadres Zaanstadcup@sportingkrommenie.nl

Wij hebben er in ieder geval zin in… jij ook? 20-24 juni 2023