Doe ook mee met de Grote Clubactie en win geweldige prijzen!

Dit jaar is het nog leuker om mee te doen met de Grote Clubactie. Naast het boekje wat je misschien al jaren gewend bent krijg je ook een eigen online verkooppagina. Hier kun je je score bijhouden en kijken hoe goed je het doet. 

Ook is er een superlot, als je dat verkoopt dan maak je helemaal meteen een knaller. 

Zowel bij Sporting als bij de Grote Clubactie zijn geweldige prijzen te winnen. Bij Sporting wordt je al beloond als je 10 loten verkoopt, je krijgt dan een clubkaart met een waarde van 2,50 er op die je kan besteden in de kantine. Bij 20 loten is dat alweer 5 euro. Dus maak alvast je filmpje voor op social media en zorg ervoor dat jij zo veel mogelijk loten verkoopt. Start vanaf 24 September meteen met je lotenverkoop!!

Wil je meer weten, op deze pagina vind je alles