Tot en met 31 oktober is het nog mogelijk om je pasfoto toe te voegen of te wijzigen.

In de Voetbal.nl app en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto’s. Vanaf O13 is het verplicht om een pasfoto bij je gegevens te hebben.
Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app en in KNVB wedstrijdzaken app.
Een teammanager kan ook voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app.

LET OP !! Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Hoe kun je er als jongere onder 16 jaar dan voor zorgen dat je foto wordt gewijzigd? Antwoord op deze vraag vind je hier voor de Voetbal.nl app én voor de KNVB Wedstrijdzaken app.

Hoe wijzig je een foto in de voetbal.nl app?

Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar ‘Instellingen’ en daar kies je voor ‘Mijn persoonsgegevens’. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk.

LET OP !!  Besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld.