12345678 – MO20 wil kampioen worden en gaat op jacht

door | sep 10, 2022 | Meiden, Sporting Krommenie MO20, wedstrijdverslag

Zaterdag 10 september, onze 2de wedstrijd is uit tegen Purmersteijn MO20-2. Echter wel 9 tegen 9 gezien ze een 9-tal team zijn. Vanaf het beginsignaal zagen we dat we de bovenliggende partij waren. Na 5 min. spelen vrije trap van Noé werd niet echt lekker tegengehouden door de keepster. 0-1 De mooiste was misschien wel de volgende goal in de 13e min. van Doris. Rechtsachter balbezit, middenveld inspelen, openen op links door Anne en daar was Doris die de linkerflank eruit liep om zelf de goal te maken (0-2). Julie op haar verjaardag scoren had ze nog nooit gedaan. Tot vandaag, want in de 15e min. maakt zij de 0-3. Noé maakt in 20e min. ook nog 0-4. Was ook de ruststand. Aangegeven aan de meiden, dat we meer ons spelletje moeten spelen i.p.v. met de tegenstander mee spelen. Dat deden we in de 2de helft ook beter. We hebben niet meer doelpunten gemaakt helaas t.o.v. de eerste helft, maar het veldspel was veel beter. Er zat een gedachte achter de meeste passes. Leermoment, dat we meer in ons zelf moeten geloven in dit soort wedstrijden. Verder is de coach en ouders/supporters erg tevreden. Het werd een prima overwinning van 0-8!!
55e min. Noé 0-5
61e min. Fleur 0-6
65e min. Valérie 0-7
85e min. Valérie 0-8
Laatstgenoemde had nog nooit gescoord, vandaag deed ze dat 2x. Super 👍
Tot slot was dit een echte teamprestatie, maar onze Abir, vanaf dat ze inviel in de 1ste helft, was echt Top vandaag. Ze bikkelde en bikkelde maar door om telkens het één tegen één duel te winnen. Mede hierdoor en onze keepster Eliada hebben we de nul gehouden. Ook dat is een fijn gevoel en een compliment waard. Volgende week thuis om 14:00 uur thuis tegen RCZ MO20-2. Hopelijk krijgen we dan weer veel steun van onze trouwe supporters!

OVERIGE WEDSTRIJDVERSLAGEN

Ons Weekend

Ons Weekend

Assendelft O18-1 - Sporting Krommenie O18-1: 2-4 Derby’s zijn toch wel het leukst om te spelen. Korte reisafstand, veel bekenden. Wat dat betreft worden we in deze bekerfase wel verwend met tegenstanders uit Wormer(veer), Koog aan de Zaan, Westzaan en Assendelft. De...

Een goede uitslag met een bittere nasmaak.

Een goede uitslag met een bittere nasmaak.

 Vandaag staat de derby tegen Fortuna Wormerveer op het programma. Dat de wedstrijd ook leeft bij Fortuna is al duidelijk geworden gedurende de week. De wedstrijd wordt namelijk met veel bombarie op Instagram aangekondigd en supporters worden gevraagd in grote...

De belangrijkste bijzaak.

De belangrijkste bijzaak.

Westzaan O18-1 - Sporting Krommenie O18-1: 0-1Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven zeggen ze wel. Er zijn belangrijkere dingen. Gezondheid bijvoorbeeld. Op de foto hierboven zie je Lars in actie, onze linksback. Ik zal vanwege AVG niet teveel in detail...

Haben Sie eine Stunde?

Haben Sie eine Stunde?

Sporting Krommenie O18-1 – Saenden O18-2 Uitslag: 1-4 Haben sie eine Stunde? Dit antwoord, of eigenlijk een vraag op een vraag, gaf toenmalig Feyenoordtrainer Leo Beenhakker op 29 september 1998 na de 1-3 overwinning op VfB Stuttgart aan een Duitse journalist op de...

De kop is eraf – JO13-1

De kop is eraf – JO13-1

06-09-2022, Krommenie Na een zware oefen campagne plus dito voorbereiding en een ietwat ongelukkige situatie op de eerste zaterdag van de beker fase gaan we vandaag dan toch echt de eerste wedstrijd spelen. Voor het eerst met alle 14 spelers aanwezig en fit. De...

Game, set en Match

Game, set en Match

KFC O18-1 - Sporting Krommenie O18-1 Uitslag: 4-6 Eind vorig seizoen is besloten om het 2e selectieteam van de O19 niet, zoals te doen gebruikelijk, in te schrijven als O19-2 maar als O18-1. De eerstejaars kunnen daardoor nog een jaar langer tegen leeftijdsgenoten...

Mooie start voor MO20-1

Mooie start voor MO20-1

Zaterdag 3 september, aanvang 14:30 uur. Eerste wedstrijd thuis tegen Purmerland MO20-1. Voorbereiding ietwat chaotisch gezien ik nog een scheidsrechter moest regelen. Nadat we dit voor elkaar hadden, trapten we af. Afspraken gemaakt voor de wedstrijd, meestal voeren...