Sporting Krommenie is nog steeds op zoek naar kantine profs en natuurlijk vrijwilligers. Wil jij een betaalde baan hebben en vind je het niet erg om op zaterdag en/of zondag te werken dan zijn wij op zoek naar jou. De Sporting kantine is alltijd gezellig en vooral op de zondag zorgt de derde helft voor een goede afsluiting van de wedstrijd. Als kantine prof wordt je vaker ingedeeld en krijg je daarvoor ook een vergoeding. Als vrijwilliger werk je op oproepbasis. Naast de kantienprof en vrijwilligers worden er altijd nog ouders en leden ingedeeld. Dus je staat nooit alleen. 

Op deze manier hebben we elk weekend de kantine goed bezet en kan iedereen genieten van een kopje koffie, broodje kroket, biertje en noem maar op. 
Zo creeren we met zijn allen een WIN-WIN situatie!!
Wil je meer info of wil je je aanmelden stuur je mail dan naar kantine@sportingkrommenie.nl