Mooie start voor MO20-1

by | Sep 3, 2022 | Sporting Krommenie MO20, wedstrijdverslag

Zaterdag 3 september, aanvang 14:30 uur. Eerste wedstrijd thuis tegen Purmerland MO20-1. Voorbereiding ietwat chaotisch gezien ik nog een scheidsrechter moest regelen. Nadat we dit voor elkaar hadden, trapten we af. Afspraken gemaakt voor de wedstrijd, meestal voeren we dat uit, maar vandaag waren we niet scherp. Ongeveer na 10 minuten 0-1. Verder hadden we onze momenten en delen dat het wel weer liep.
16e min 1-1 door Fleur. En de 2-1 in de 23e min wederom door Fleur. Maar toch in 28e min 2-2. Uiteindelijk via een hoekschop kwam de bal voor Iris B. (Onze Rachel 😉) genoemd en ze schoot de 3-2 in voor rust.

2de helft opnieuw afspraken gemaakt over een iets ander systeem en we gingen weer van start. In minuut 47 krijgen we dan de 3-3 tegen. Wederom een valse start. Daarna herpakten we ons en toonden we veerkracht. Ook omdat we conditioneel beter waren, liepen we uit naar 4-3 Fleur en 5-3 Noé. Laatstgenoemde liet de bal 2x stuiteren, nam de bal volley en schoot van ca. 35/40 meter in het doel. Keepster kansloos..

We kunnen hier heel veel van leren. Twee goede oefenwedstrijden gehad en vandaag een wat mindere. We hebben de eerste 3 punten in de tas en gaan lekker verder bouwen en trainen. Stap voor stap gaan we de motor op volle toeren laten draaien. Ben trots wat we in korte tijd hebben bereikt. Met name dat er al veel zaken goed gaan of verbeterd hebben. Klasse meiden!
Volgende week uit naar Purmesteijn MO20-2 (9-tal) om 11:00 uur.

Klik hier voor de foto’s

OVERIGE WEDSTRIJDVERSLAGEN

Spannende Strijd tegen Hercules

Spannende Strijd tegen Hercules

We speelden vandaag tegen Hercules in Zaandam. We kregen een paar kansen, maar zij scoorden eerder 1-0. Maar al snel schoot invalster Jennifer op de lat en scoorde Indy R hem er in: 1-1. Emily ging een strijd aan en scoorde knap de 1-2. Toen was het rust. In de tweede...

Baaldag van 013-1

Baaldag van 013-1

KFC 013-2 – Sporting Krommenie 013-1 3 – 1 In alle vroegte vertrokken wel 10 auto’s richting Koog aan de Zaan om team 13-1 te zien spelen in hun al om 08.30 u startende derde bekerwedstrijd. Sporting had 1x gewonnen en 1x gelijk en de tegenstander had al 2 x gewonnen...

Wedstrijd met twee gezichten van 013-1

Wedstrijd met twee gezichten van 013-1

SVA 013-1 – Sporting Krommenie 013-1 3 – 3 Nadat we vorige week in de eerste bekerwedstrijd speelden tegen onze oosterburen uit Wormerveer waren vandaag onze zuiderburen van SVA uit Assendelft de tegenstander. De start was voorbeeldig. Het eerste kwartier tot de...

Ook voor de MO12 is de kop eraf!

Ook voor de MO12 is de kop eraf!

Voor de MO12-1 is het seizoen ook van start gegaan met een derby thuis tegen VVA MO12-1. Het werd een pittige strijd die tot het einde gelijk opging. Fay maakte de gelijkmaker 1-1, Meshell de 2-2 en de eindstand 3-3. Een uitslag passend bij de wedstrijd, waarin beide...

MO13-2 verslag 9 september 2023

MO13-2 verslag 9 september 2023

Verslag eerste wedstrijd van het seizoen uit tegen LSVV. Alle toppers van MO13-2 waren vandaag aanwezig: Jennifer, Miley, Roxy, Tessa, Milou, Evi, Chyna, Lilas, Isabella en Lisa. Omdat MO12 helaas niet doorging konden Linn en Fay bij ons invallen. Met het warme weer...

DE KOP IS ERAF

DE KOP IS ERAF

Sporting Krommenie 14-1 – Hercules Zaandam 14-1, 09-09-2023 Na een prima oefenwedstrijd op woensdag 6 September tegen uit tegen KFC 14-1. Waarbij er, vooral in de 2e helft, met goed voetbal een zeer verdiende overwinning werd behaald. Vandaag de opening van de...

Dappere strijders

Dappere strijders

De laatste speelronde van de competitie. Op bezoek komt ODIN’59. De wedstrijd is feitelijk om des keizers baard. De titel, waar de Heemskerkers ook lang aanspraak op konden maken, is reeds vergeven aan vv Assendelft. Ondanks dat gegeven willen we het boek van dit...