Mooie start voor MO20-1

door | sep 3, 2022 | Sporting Krommenie MO20, wedstrijdverslag

Zaterdag 3 september, aanvang 14:30 uur. Eerste wedstrijd thuis tegen Purmerland MO20-1. Voorbereiding ietwat chaotisch gezien ik nog een scheidsrechter moest regelen. Nadat we dit voor elkaar hadden, trapten we af. Afspraken gemaakt voor de wedstrijd, meestal voeren we dat uit, maar vandaag waren we niet scherp. Ongeveer na 10 minuten 0-1. Verder hadden we onze momenten en delen dat het wel weer liep.
16e min 1-1 door Fleur. En de 2-1 in de 23e min wederom door Fleur. Maar toch in 28e min 2-2. Uiteindelijk via een hoekschop kwam de bal voor Iris B. (Onze Rachel 😉) genoemd en ze schoot de 3-2 in voor rust.

2de helft opnieuw afspraken gemaakt over een iets ander systeem en we gingen weer van start. In minuut 47 krijgen we dan de 3-3 tegen. Wederom een valse start. Daarna herpakten we ons en toonden we veerkracht. Ook omdat we conditioneel beter waren, liepen we uit naar 4-3 Fleur en 5-3 Noé. Laatstgenoemde liet de bal 2x stuiteren, nam de bal volley en schoot van ca. 35/40 meter in het doel. Keepster kansloos..

We kunnen hier heel veel van leren. Twee goede oefenwedstrijden gehad en vandaag een wat mindere. We hebben de eerste 3 punten in de tas en gaan lekker verder bouwen en trainen. Stap voor stap gaan we de motor op volle toeren laten draaien. Ben trots wat we in korte tijd hebben bereikt. Met name dat er al veel zaken goed gaan of verbeterd hebben. Klasse meiden!
Volgende week uit naar Purmesteijn MO20-2 (9-tal) om 11:00 uur.

Klik hier voor de foto’s

OVERIGE WEDSTRIJDVERSLAGEN

Ons Weekend

Ons Weekend

Assendelft O18-1 - Sporting Krommenie O18-1: 2-4 Derby’s zijn toch wel het leukst om te spelen. Korte reisafstand, veel bekenden. Wat dat betreft worden we in deze bekerfase wel verwend met tegenstanders uit Wormer(veer), Koog aan de Zaan, Westzaan en Assendelft. De...

Een goede uitslag met een bittere nasmaak.

Een goede uitslag met een bittere nasmaak.

 Vandaag staat de derby tegen Fortuna Wormerveer op het programma. Dat de wedstrijd ook leeft bij Fortuna is al duidelijk geworden gedurende de week. De wedstrijd wordt namelijk met veel bombarie op Instagram aangekondigd en supporters worden gevraagd in grote...

De belangrijkste bijzaak.

De belangrijkste bijzaak.

Westzaan O18-1 - Sporting Krommenie O18-1: 0-1Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven zeggen ze wel. Er zijn belangrijkere dingen. Gezondheid bijvoorbeeld. Op de foto hierboven zie je Lars in actie, onze linksback. Ik zal vanwege AVG niet teveel in detail...

Haben Sie eine Stunde?

Haben Sie eine Stunde?

Sporting Krommenie O18-1 – Saenden O18-2 Uitslag: 1-4 Haben sie eine Stunde? Dit antwoord, of eigenlijk een vraag op een vraag, gaf toenmalig Feyenoordtrainer Leo Beenhakker op 29 september 1998 na de 1-3 overwinning op VfB Stuttgart aan een Duitse journalist op de...

De kop is eraf – JO13-1

De kop is eraf – JO13-1

06-09-2022, Krommenie Na een zware oefen campagne plus dito voorbereiding en een ietwat ongelukkige situatie op de eerste zaterdag van de beker fase gaan we vandaag dan toch echt de eerste wedstrijd spelen. Voor het eerst met alle 14 spelers aanwezig en fit. De...

Game, set en Match

Game, set en Match

KFC O18-1 - Sporting Krommenie O18-1 Uitslag: 4-6 Eind vorig seizoen is besloten om het 2e selectieteam van de O19 niet, zoals te doen gebruikelijk, in te schrijven als O19-2 maar als O18-1. De eerstejaars kunnen daardoor nog een jaar langer tegen leeftijdsgenoten...