De trainingstijden voor het volgende seizoen zijn bekend, klik hier voor het overzicht  Handig als je meerdere hobby’s hebt en dat ertussendoor moet plannen. Probeer zoveel mogelijk de voetbaltrainingen te volgen want bij voetbal speel je met een team en samen trainen is belangrijk om dat teamgevoel te krijgen. En wel zo fijn ook voor de trainer die een groot deel van zijn vrije tijd op het veld doorbrengt om jullie te trainen. Met de oefenen wordt vaak rekening gehouden met een volle bezetting, als er dan veel kinderen niet komen dan kunnen sommige oefeningen niet gedaan worden. Daarbij is het hartstikke goed voor je om te bewegen.

Voor elke actie en beweging die je uitvoert zijn er spieren nodig die samentrekken en spieren nodig die ontspannen. Het regelmatig veranderen van richting met verschillende snelheden, oog houdend voor ruimte, de bal en tegenstander maakt dat coördinatie in voetbal heel erg belangrijk is. Dit leer je allemaal op de training.

Kun je een keer niet naar trainen komen, meld je dan af bij de trainer. Zijn er problemen bij de training vertel dat ook gerust aan de trainer of aan de betreffende jeugdcoordinator. Wij zullen zo snel mogelijk op deze website plaatsen wie de trainers en jeugdcoördinatoren per team zijn.