Zoals jullie wel gemerkt hebben is het lastig om elke week de kantine met een goede bezetting te laten draaien. We hebben met het nieuwe systeem al een hoop winst. Maar als er dan een hele groep nieuwe mensen in de kantine staat dan is het voor die groep ook lastig om allesmeteen te weten. Wij zoeken dus mensen!!

Kantine Prof 

Heb jij altijd al een voetbalclub willen runnen? Dan is dit je kans! Wij zoeken een enthousiaste regelaar op ons complex. Wekelijks bezoeken zo’n 1400 mensen ons complex. Dankzij jou heeft iedereen het naar de zin en komt graag nog eens terug!

Op zowel zaterdagen als zondagen ga jij onze kantine openen en sluiten. Verder zijn er de hele dag werkzaamheden waarin jij het voortouw neemt. Jij weet bijvoorbeeld hoe het alarm werkt, je weet hoe de kassa’s werken, je weet hoe je een biertje moet tappen, je weet de voorraad te vinden en je kan dit allemaal op een leuke manier uitleggen aan leden die in de kantine komen staan. Waarschijnlijk weet je dit nu allemaal nog niet, maar dan gaan we je dat leren.

Je gaat deze rol natuurlijk niet alleen oppakken. Met een team van zo’n 5 of 6 andere Kantine Profs  maken jullie zelf een rooster en zorgen dat één van jullie altijd op de club aanwezig is. Op zaterdag is dat tussen ongeveer 08:00 en 18:30. Op zondag is dat tussen ongeveer 10:00 – 18:30.

Elke week moeten er voldoende mensen in de kantine staan. Het bestuur, de kantinecommissie en de vrijwilligerscommissie gaan daarbij helpen. We delen een half jaar van tevoren leden in, zodat ze precies weten wanneer ze kantinedienst hebben. Ook wordt een vaste groep met invallers geregeld. Jullie team checkt elke week of iedereen ook echt komt en zorgt zo nodig voor invallers.

Waaraan moet je voldoen?

–        Je bent minimaal 18 jaar;

–        Je bent flexibel;

–        Je denkt in oplossingen en schrikt niet als er even wat mis gaat;

–        Je doet de e-learning Verantwoord Alcohol Schenken;

–        Je durft het gesprek aan te gaan;

Uiteraard krijg je voor de werkzaamheden een vergoeding per uur. Ben je nieuwsgierig? Neem dan contact op! Stuur een mail naar kantine@sportingkrommenie.nl.

Daarnaast zoeken we een vaste ploeg mensen die wat vaker willen staan dan de gemiddelde vrijwilliger. Deze kunnen dan als oproepkracht opgeroepen worden als er mensen afbellen. Op deze manier hebben we elk weekend de kantine goed bezet en kan iedereen genieten van een kopje koffie, broodje kroket, biertje en noem maar op. Lees meer op https://www.sportingkrommenie.nl/wij-zoeken-vaste-kantine-medewerkers

Zo creeren we met zijn allen een WIN-WIN situatie!!