Ben jij bereid om wat vaker in de kantine te staan? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij weten dat er vele leden beste bereid zijn om bijvoorbeeld zes keer per jaar een shift van 3 á 4 uur in de kantine te staan. Als we een groep van zo’n 30 of 40 leden bij elkaar hebben gehaald, dan gaat ons dit lukken.

Natuurlijk moet dit wel georganiseerd worden. En dat is nu geregeld! Kim Casalod neemt dit graag op zich. Vanuit het bestuur ondersteunt Henk Heinhuis bij de organisatie en ook Marco Kuster kan vanuit de vrijwilligerscoördinatie een bijdrage leveren. Zo hoef jij je alleen maar te concentreren op wat je leukt vindt; namelijk de leden voorzien van een hapje en een drankje!

Kortom: meld je aan! Samen maken we dan een mooi rooster wat jouw past. Je krijgt ook regelmatig ondersteuning van leden die niet vaak in de kantine staan, dus we gaan er wel vanuit dat je het leuk vindt om deze leden een beetje wegwijs te maken. Met de vaste medewerkers willen we ook graag een reservegroep oprichten, mocht iemand niet komen opdagen. Ook zijn we nog op zoek naar wat administratieve ondersteuning. Dus mocht je daar ook in willen helpen, dan horen we dat graag.

We staan hoe dan ook open voor al jouw enthousiaste en creatieve ideeën om er elk weekend weer een feest van te maken. Laat snel van je horen.

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar kantine@sportingkrommenie.nl. Dan nemen we daarna contact met je op!