De zondag bevatte een heerlijk gevuld programma. 

Achtereenvolgens om 13.00 uur start rommelmarkt, om 14.30 uur aanvang laatste thuiswedstrijd van Sporting Krommenie 1 tegen KSV 1, om 17.00 uur finales penaltybokaal onderbouw, om 17.30 uur start Sponsorloop voor de jeugd en vanaf 18.00 uur de afsluitende barbecue met levende muziek.

Moesten de afgelopen twee jaar als gevolg van de Coronamaatregelen toeschouwers geweerd worden van het complex dit jaar was iedereen weer van harte welkom en dat hebben we geweten. Vele deelnemertjes, ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en bekenden kwamen op ons sportcomplex bijeen. Ze hebben zich heerlijk vermaakt. Een rommelmarkt is sowieso gezellig en Sporting Krommenie 1 kende geen medelijden met KSV 1 dat met liefst 7-1 terug naar Heerhugowaard werd gestuurd. Ook het zenuwslopende onderdeel finales penaltybokaal kende weer een spannend verloop met blije winnaars te weten bij de mini’s/08 Jayden, bij 09/010 Mik, bij 011/012 Dean en bij 013/014 Jelle. Zij kregen allen een beker. De superfinale, tussen de winnaars voor een fotoshoot bij onze fotograaf Paul, werd gewonnen door Dean.

Aan de sponsorloop deden weer vele jeugdleden mee en die mochten na inlevering van hun sponsorloopbriefje en ontvangst van hun stempelkaart starten met het rennen van rondjes op het veld.

Na verwerking van alles (opbrengst rommelmarkt, inhoud enveloppen, innen van bijdragen via Tikkies en sponsorbijdragen) blijkt een totaalbedrag van liefst € 2.600,== te zijn ontvangen. Een recordbijdrage van liefst € 450 werd aangereikt door Tommie en Bobbie den Brave en dat verdient een aparte vermelding.

Een prachtig eindresultaat waarmee weer materialen voor de jeugd aangeschaft kunnen worden. Dit jaar stonden bovenaan de lijst de aanschaf van doelnetten voor de vele doelen en doeltjes van 3 bij 1 en 1 bij 1 meter. Dagelijks worden de netten gegeseld tijdens de vele jeugdtrainingen en veel netten zijn dringend aan vervanging toe. Ook de aanschaf van meerdere ballenkarren staat hoog op het lijstje. Het ziet er naar uit dat met genoemde opbrengst aan al deze wensen kan worden voldaan zodat bij de start van de nieuwe competitie alles er weer pico bello bijstaat.

Iedereen die zijn en haar steentje heeft bijgedragen aan deze succesvolle en waardevolle zondag voor onze vereniging wordt hierbij heel hartelijk bedankt.