Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is John van Loenen en ik ben 43 jaar. Ik ben getrouwd met Manon en samen wonen we sinds februari 2021 in Heemskerk. 

Waarom trainer/coach bij de meiden/vrouwenvoetbal?

Dat is per toeval zo gekomen. Zelf kan ik niet meer voetballen i.v.m. een knieblessure, dus ja wat ga je dan doen? Er werd mij gevraagd of ik trainer/coach wilde zijn van de MO19-1 bij Kolping Boys te Ouddorp/Alkmaar. Ik dacht waarom ook niet, en vanaf dat moment was ik gebonden bij het meiden/vrouwenvoetbal. 

Vanaf seizoen 2015-2016 ben ik actief als trainer/coach binnen het meiden/vrouwenvoetbal.

  • Kolping Boys MO19-1 van 2e klasse naar 1e klasse
  • Alcmaria Victrix VR1 zondag 1eklasse landelijk
  • ADO’20 VR1 van 3eklasse naar 2e klasse
  • v. Amstelveen-Heemraad 4eklasse

Ondanks de gebroken seizoenen heb ik wel mijn UEFA C Senioren KNVB-opleiding kunnen afronden.

Wat doe je voor werk?

Ik ben projectadministrateur bij Dura Vermeer Bouw Midden West te Cruquius. Mijn verantwoordelijkheid is het beheren en onderhouden van de volledige administratie van één of meerdere projecten. Denk hierbij aan Woningbouwprojecten, Appartementengebouwen en/of grotere Utilitaire bouwprojecten. 

Wat zijn je hobby’s?

Trainer/Coach van een voetbalteam, zelf voetballen (doe nog weleens een poging al kan het eigenlijk niet meer), naar wedstrijden van Vitesse samen met mijn vrouw, samen zijn met familie of vrienden onder het genot van een drankje o.a., op vakantie gaan, genieten van het leven.

Waarom nu gekozen voor Sporting Krommenie MO20?

Het voelde vanaf het begin goed. De gesprekken met o.a. een aantal speelsters verliepen ook positief. En dit al na één (proef)training. Het is een gezamenlijke uitdaging om te kijken hoever we gaan komen met de meiden. Stap voor stap zullen we deze weg gaan bewandelen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Mochten er nog vrouwelijke oud-leden zijn, (ex-voetbalsters, voetbalsters die nog zoekende zijn), laat het mij of de club weten en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen. Wij bieden de meiden de ruimte en gelegenheid om in een vertrouwde en veilige omgeving hun sport te beoefenen. Dat is wat iedereen wil, toch? Interesse ? Mail naar meidenvoetbal@sportingkrommenie.nl

Dus wat ga jij doen? 

Voor nu nog even genieten van de vakantie. Tot ziens!