Volgende wedstrijd

        
 sporting krommenie logo

Sportprofiel

SportingKrommenieVoorkant

Stage formulier

stagiaire gezocht G6SS

Blessureformuliervrijbewegen sportingbord 2 1 page1

az logo 1ster
Afgelopen zaterdag werd alweer de laatste editie van de Mini Champions League gespeeld van het seizoen 2016-2017 bij Sporting Krommenie.
In samenwerking met VVA, SVA en Westzaan waren de 82 kinderen van tussen de 4 en 6 jaar weer prachtig aangekleed in de tenue’s van de grote Champions League ploegen zoals o.m. Dortmund, Barcelona, Fenerbahce, Real Madrid, Bayern München en Ajax.
Het was prachtig zonnig weer en onder de uitstekende leiding van 6 scheidsrechters was het een schitterend gezicht hoe de kinderen weer de strijd met elkaar aangingen. Er werd fanatiek gevoetbald waarbij vooral het voetbalplezier er vanaf straalde. Als er een doelpunt viel dan werd er gejuicht zoals ze dat op de TV hun grote idolen ook zien doen. Ronaldo was daarbij favoriet!
mini cl juni 2017

Naast de wedstrijden mochten alle kinderen ook penalty schieten op een groot doel met daarin een echte grote keeper. Vanaf 7 meter werden de ballen op Mick Crandel van de JO19-1 afgevuurd en moest hij goed zijn best doen om de ballen te stoppen.
Als afsluiting van het seizoen kregen de spelertjes een mooie medaille omgehangen.
Voor veel spelers was dit het afscheid van de mini’s omdat ze volgend seizoen verder zullen voetballen in de JO-8 pupillen. Voor de jongsten zal de Mini Champions League volgend seizoen weer door de vier verenigingen worden georganiseerd.

Ben je er na de vakantie ook klaar voor om te gaan voetballen? Kom dan in augustus ook eens langs om te proeftrainen bij de mini’s van Sporting Krommenie. Op woensdagmiddag trainen we, op zaterdagochtend spelen we onderlinge wedstrijden in onze eigen mini-arena en elke maand spelen we de Mini Champions League.
Hou onze website in de gaten voor de exacte data en tijden: www.sportingkrommenie.nl

André van Meerendonk
Coördinator Mini-pupillen
Sporting Krommenie

FACEBOOK

meidenvoetbal facebook      spk facebook
Facebook volg ons       Facebook volg ons