Volgende wedstrijd

        
 sporting krommenie logo

Sportprofiel

SportingKrommenieVoorkant

Stage formulier

stagiaire gezocht G6SS

Blessureformuliervrijbewegen sportingbord 2 1 page1

az logo 1ster
September 2016, aan de jongens van JO19 zaterdag en zondag werden de doelstellingen voor het seizoen 2016-2017 bekend gemaakt. Clifford en Frank rekenden op een kampioenschap en promotie naar de 1e klasse voor het zaterdag team en behoudt in de klasse voor het zondag team.

Na 6 bekerwedstrijden stond het team voor de zaterdag vast en werd de competitie gestart. Een volledige competitie met 13 teams in totaal 24 wedstijden. Al snel bleek dat we in deze poule een paar sterke teams hadden, maar ook hele zwakke. Gemakkelijke overwinningen zonder enkel puntverlies.

Helaas trokken 5 teams zich terug, zodat we met 8 teams overbleven. De KNVB maakte er een leuke competitie van, zodat we tegen sommige teams 3x moesten spelen.
JO19 Kampioen
25 februari moesten we helaas ons eerste verlies incasseren: 3-5 tegen ADO op eigen terrein. Dat deed pijn, ondanks dat ADO-spelers uit een hoger team had opgesteld. Zoals Clifford altijd zegt, ook dat hoort bij de leermomenten in de jeugd. Daarna volgde een onverwachte nederlaag tegen HSV, 3-2, waarbij ook jongens uit een hoger team werden ingezet. Dit team heeft ons ook geholpen door met 3-0 van ADO te winnen.

Vorige week was de directe confrontatie tegen ADO, wat een voetballes werd door onze jongens. ADO wilde zelfs de 2e helft niet meer spelen, maar door 10 tegen 10 te spelen met de handrem erop werd het maar 10-0 voor Sporting Krommenie.

Gisteren de kraker tegen Duinrand, champagne stond koud, maar net zoals bij Feyenoord wilden de benen niet wat in het koppie zat. 1-0 achterstand welke voor rust werd terug gebracht door een mooie voorzet van Syb die door Thomas werd ingekopt naar 1-1. In de rust werd alles goed gezet en werd Duinrand goed onder druk gezet. Wessel zorgde voor de 2-1 met een mooie lob, 3-1 door Bart door een benutte penalty gegeven door de scheidsrechter (Jordy floot weer een prima wedstrijd !), 4-2 door Jeremy en 5-3 door Matz met een mooi afstandsschot.

Door deze overwinning zijn we niet meer door ADO in te halen en kon het kampioenfeest beginnen. Foto’s, champagne, bier, prutsloot en een glijbaan met waterbad als afsluiting. Prachtig !!!

Namens SK bedank ik de trainers, spelers en ingevallen spelers van zondag en JO17-1 voor hun inzet afgelopen seizoen. Ook de ouders welke vele wedstrijden hebben gereden en als supporter aanwezig waren, TOP !!!

Arnoud
JO19 kampioen foto

FACEBOOK

meidenvoetbal facebook      spk facebook
Facebook volg ons       Facebook volg ons